Rabu, 24 Februari 2010

lagu kesukaan ku,,,,,wah,,,,,,

Miley Cyrus - The Climb

I can almost see it
That dream I’m dreamin
But there’s a voice inside my head saying
"you’ll never reach it"
Every step I’m taking
Every move I make feels
Lost with ’known direction
My faith is shakin
But I gotta keep tryin
Gotta keep my handheld high

There’s always gonna be another mountain.
I’m always gonna wanna make it move.
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I’m gonna have to lose.
Ain’t about how fast I get there.
Ain’t about what’s waitin on the other side.
It’s the climb.

The struggles I’m facing.
The chances I’m taking.
Sometimes might knock me down but
No I’m not breaking.
I may not know it but these are the moments that
I’m gonna remember most, yeah.
I Just gotta keep going.
And I gotta be strong.
Just keep pushing on,
’cause,

There’s always gonna be another mountain.
I’m always gonna wanna make it move.
Always gonna be an uphill battle
But Sometimes I’m gonna have to lose.
Ain’t about how fast I get there.
Ain’t about what’s waitin on the other side.
It’s the climb.

Yeah-yeah

There’s always gonna be another mountain.
I’m always gonna wanna make it move.
Always gonna be an uphill battle
Sometimes you’re gonna have to lose.
Ain’t about how fast I get there.
Ain’t about what’s waitin on the other side.
It’s the climb.

Yeah-yeah-yea

Keep on moving,
Keep climbing,
Keep the faith,
Baby

It’s all about,
It’s all about the climb
Keep your faith,
Keep your faith
Whoa, O Whoa

Selasa, 19 Januari 2010

SELAMAT HARI LAHIR MAK,,,,,,,,,





SELAMAT HARI LAHIR KEPADA PUAN ZAINAB BT DIN,,,
ALONG SAYANG MAK,,
SEMOGA PANJANG UMUR DMURAHKAN REZEKI,,,,
LOVE U MUCH

Isnin, 18 Januari 2010















yaaaaa,,,,,ampun,,,,,
lame benor teman tak mengarut dlm blog aku ni,,,,hehehe,
emm,,
br2 ni aku g bercuti,,
best dow,,,
best sanagt,,,
aku g penag,,,yang paling best aku jumoe seorang teman,,yang betul2 kleh pangil dia teman,,,,
sedangkan kami br je jumpe,,,
sumpah,,,,
tak tipu dow,,,
tapi kami leh jadi rapat,,,
famili dia baik sanagt nagan aku,,,
wan,,ko kwan paling best penah aku jumpe,,,,,
thankz coz sudi jadi kawan aku,,,
aku harap kita kawan sampai bila2,,,,,
janji tau,,,
emm, ni ade la cikit2 gambar aku nagn die,,,,

Ahad, 20 Disember 2009


heelllllooooooooooooo,,,,,,,cemuaaa,,,
arigato,,,,,
heheheh,,,
best dow bercuti,,
balik kampun,,,,,
jumape mak,,
abah,,,
emm,,
sebut pasal abah
pada tanggal 17/12/2009
ayah aku punyer brithday ,,,,
hepi brithdays abah,,,
hehehehehehe
dah tua dah tapi tetap nampak muda,,
heheh,,
ni time kita owng makn kat KFC
wah promot KFC ni,,,
jeng,,,jeng,,,
emm,,
tapi tak best cikit coz adik tak ade,,
huuhuhu
dah,,,dah,,,
kang mak aku nangis lak,,,
em,,,
semoga abah panjang umur murah rezeki,,
amin,,,,

Isnin, 14 Disember 2009





well,,,,

hey,,,,se agains....

emm,,

jeng,,,jeng,,,,,sape nagna ku tu,,,

wel,,

tu la tok and tok wan aku,,

hhheheheheh

chomel n ensom tak,,

heheheheh,,,

yang pompuan name tok yah,,

yang laki name pak man,,

diaorg la atok kesayangan aku skang dulu ade lagi dua org,,

tapi dah kemnbali ke ramahtullah,,,

tuhan lebih sayang diaorg,,

em,,,,

atok aku ni duk kat mersing johor,,

tu umah dia la,,,

tok aku ni jang tak tahu,,

pemegang kampung halaman terbersih n terchantek taw,,

tak ade sape dapat kalahkan dia lagi taw,,

caya la tok,,

hehehehehe

tok aku yang lagi best setiap kali raya gerenti bagi aku duit raya walaupun aku sudah berkerja,,

tu yang wat aku bertambah sayang kat dia,,,

hehehehe,,,,,,

aku nak ajak atok aku dtg cameron tengok tempat aku keje tapi sah gerenti,,,

dia tak nak,,

sujok dow,,,

huhuhu,,,

well,,

ape2 pun along doakan kesejahteraan atok n tok wan,,

amin,,,

Khamis, 3 Disember 2009

My DaDy N mUmY

emm,,,,,
ni la pic mak ngan ayah aku,,,
chomel n ensom tak,,,,
pasanagn sehati bedansa,,,,wah,,,,,,
heheheheheheh,,,,,,,,,
mak skang dah ok sikit,,,
taniah mak,,,
heheheh,,,,
abah wel,,,
lagi la ok,,,
sokmo cal adik,,
aku???
emm,,
tak cal pun,,
wah,,,
hahahahahahahahahah,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
windu la kat diaorg,,,
igant nak balik nant tapi ,,,,
aku sebenarnyer,,,ade plan nak g penang,,,,
welll,,well,,,welll,,,,,
ada pesta penang dow,,,,,
emm,,,,,
mak abah,,,,
anak mu nak g bersuka ria,,,